Informace o zpracování osobních údajů | RůžovýSlon.cz Shop roku

Zapojte se do našeho věrnostního programu a získejte slevy a výhody!

0
Košík
Váš košík zatím neobsahuje žádné vzrušení.

Není to škoda? Pokud potřebujete poradit, využijte naši poradnu
nebo nám rovnou zavolejte na 596 810 697.

Cena dopravy
DPD – kurýr
99 Kč
PPL – kurýr
99 Kč
GLS – kurýr
99 Kč
Zásilkovna – osobní odběr
59 Kč
Zásilkovna – doručení na adresu
89 Kč
Česká pošta – Balík do ruky
99 Kč
Expresní doručení Ostrava
139 Kč
Osobní odběr Prodejna Havířov
Zdarma
Osobní odběr prodejna Praha Centrum Krakov
Zdarma
Osobní odběr miniprodejna Praha RP Štěrboholy
Zdarma

Doprava zdarma při nákupu nad 1 600 Kč.

Menu
Menu

Informace o zpracování osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Růžový slon s.r.o.

Společnost Růžový slon s.r.o. provádí zpracování Vašich osobních údajů, protože je to nezbytné pro splnění smlouvy s vámi ohledně prodeje zboží (nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením takové smlouvy) a plnění veřejnoprávních povinností.

Vážíme si vašeho soukromí, proto s vašimi osobními údaji, které od vás získáme, nikdy neobchodujeme. Použijeme je jen v rámci plnění smlouvy – kvůli přepravy zboží, informování o vyřizování objednávky a v komunikaci mezi námi. Po objednávce se vás zeptáme, jestli chcete ohodnotit pomůcky a jak jste byli s nákupem spokojeni. Budete-li chtít, pošleme pár tipů k vašim a souvisejícím pomůckám.

Zpracování osobních údajů při objednávce zboží

1. Společnost Růžový slon s.r.o. se sídlem Výstavní 1928/9, 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava, IČ: 286 42 317, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 36400 (dále jen „prodávající“, „my“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), vaše následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • IČ/DIČ
  • adresu/sídlo
  • údaje o objednávce

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a námi dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
Tyto údaje zpracováváme rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely našich oprávněných zájmů.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo vám mohou být zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno námi, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro nás zpracovávají také dopravci či jiné přepravní služby, kterým vaše osobní údaje předáváme v nezbytném rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé hodnotících služeb (např. nákupní portál Heureka.cz), kterým jsou vaše osobní údaje předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení, poskytovatele platebních bran, kterým jsou vaše osobní údaje předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro umožnění úhrady objednávky a dále následující zpracovatelé nebo třetí strany:

  • Poskytovatel softwaru: 
    • Shopsys s.r.o., Targito.com s.r.o.,  VSHosting s.r.o., WEDOS Internet, a.s., AVANTRO s.r.o., Luigi's Box, s.r.o., Mailnatives s.r.o., ProfiSMS, s.r.o., Quality Unit, s.r.o., AffilBox s.r.o., Getwebcraft Limited, Zoho Corporation Pvt. Ltd.
  • Dalšími příjemci Vašich osobních údajů bude: 
    • Česká pošta s.p. (doprava zboží) IČ 47114983, Zásilkovna s.r.o. (doprava zboží) IČ 28408306, PPL CZ s.r.o. (doprava zboží) IČ 25194798, GLS s.r.o. (doprava zboží) IČ 25642642, DPD s.r.o. (doprava zboží) IČ 63077051, ComGate Payments, a.s. IČ 27924505, FIO banka a.s. (finanční služby) IČ 61858374, Supportbox s.r.o. (on-line komunikace – chat) IČ 27480381, Heuréka Shopping s.r.o. (služba Ověřeno zákazníky) IČ 02387727, Zboží.cz IČ 26168685.

5. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

6. Jako správce osobních údajů nemáme osobu tzv. pověřence. Lze nás kontaktovat na emailové adrese ahoj@ruzovyslon.cz

Zpracování údajů při odeslání dotazu skrze kontaktní formulář

1. V případě vašeho dotazu nebo poptávky zboží prostřednictvím kontaktního formuláře zpracováváme vaše následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • text zprávy

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky zboží, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budeme zpracovávat po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a námi, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud nám neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování údajů při registraci do účtu

1. V případě vaší registrace do účtu zpracováváme vaše následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • přezdívku
  • emailovou adresu

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu je nutné zpracovat pro umožnění registrace do uživatelského účtu a k jeho administraci. Takové zpracování je možné na základě vašeho souhlasu a umožňuje ho čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení.
Tyto osobní údaje budeme zpracovávat po dobu vašeho aktivního užívání účtu a dále případně 3 roky od realizace posledního nákupu, nejméně však po dobu 3 let od založení účtu.

3. V případě souhlasu se zasíláním newsletteru je nutné zpracovat vaši e-mailovou adresu a mohou vám být zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Zpracování údajů při přihlášení k odběru newsletteru skrze formulář z patičky stránek

1. V případě vašeho přihlášení k odběru newsletteru zpracováváme vaše následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

2. E-mailovou adresu je nutné zpracovat a mohou vám být zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
Tyto osobní údaje budeme zpracovávat nejméně po dobu 5 let od přihlášení k odběru newsletteru, nebo po dobu vašeho aktivního užívání účtu nebo případně 5 let od realizace posledního nákupu.

Zpracování údajů účastníků výběrového řízení

1. V rámci výběrového řízení budeme zpracovávat vaše osobní údaje za účelem výběru vhodného kandidáta a sjednání pracovní smlouvy. Zpracování osobních údajů uvedených v životopisech proběhne v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. B) nařízení GDPR zákonným způsobem, a to pouze v nezbytně nutném rozsahu. Mezi tyto údaje patří:

  • jméno a příjmení
  • datum narození
  • bydliště
  • e-mailová adresa
  • dosažené vzdělání a dosavadní pracovní zkušenosti
     

2. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po dobu výběrového řízení, tj. max. 6 měsíců. Dostatečně zabezpečíme jejich ochranu a nebudeme je předávat jiné fyzické či právnické osobě. 
 

3. Uchování osobních údajů za účelem možné budoucí nabídky zaměstnání proběhne pouze s vědomým souhlasem uchazeče, a to na dobu maximálně jednoho roku od obdržení žádosti o místo.

Zpracování cookies při návštěvě webové stránky ruzovyslon.cz

1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ruzovyslon.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • fungování webových stránek
  • přizpůsobení reklamy na míru a jejímu cílení

2. Sběr cookies za účelem měření návštěvnosti a vytváření statistik může být považován za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – našeho oprávněného zájmu, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

3. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

4. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě našeho oprávněného zájmu námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním emailu na adresu ahoj@ruzovyslon.cz. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

5. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

6. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: službou Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na google stránkách.

Jaká máte práva?

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

Zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení nebo vzít udělené souhlasy zpět Vznést námitku proti zpracování na základě našeho oprávněného zájmu Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo našimi oprávněnými zájmy Na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy Na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením Podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Heureka dotazník

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Naše webové stránky ruzovyslon.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili.

Co jsou cookies?

Cookies jsou krátké datové informace, které jsou odeslány spolu se stránkami tohoto webu a uloženy prohlížečem na pevný disk počítače nebo do jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy webu.

Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

Co je to webový maják/beacon/měřící pixel?

Webový maják (beacon nebo měřící pixel) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá k jednoduchému sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás používány jako parametry při komunikaci pomocí těchto technologií.

Cookies

Technické nebo funkční cookies

Některá cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference nezbytné pro základní fungování webu zůstávají známé. Umístěním funkčních cookies usnadňujeme návštěvu našeho webu. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě webu našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky v nákupním košíku nezmizí během používání webu. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu a ani je nemůžete odmítnout.

Analytické cookies

Analytické cookies využíváme k optimalizaci webu pro naše uživatele. Díky nim získáváme přehled o návštěvnosti, jejich zdrojích a způsobu používání těchto webových stránek. Povolení používání analytických cookies nám pomáhá zlepšovat web a vyhodnocovat funkčnost našich marketingových snah. ​​K využití analytických cookies potřebujeme váš souhlas, který nám můžete udělit prostřednictvím vyskakovacího okna (cookies lišty).

Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo vyhodnocování chování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. Tyto cookies umožňují nám a našim partnerům především správně zacílit reklamu a díky tomu vám nezobrazovat nerelevantní nabídky. ​​K využití marketingových cookies potřebujeme váš souhlas, který nám můžete udělit prostřednictvím cookies lišty.

Doba zpracování cookies

Délka doby zpracování cookies záleží na jejich typu. Zpracování technických nebo funkčních cookies se ukončuje vždy po skončení vaší relace, tedy zpravidla poté, co zavřete prohlížeč. Cookies, které se využívají na základě vašeho souhlasu, zpracováváme po dobu platnosti souhlasu pro danou cookie nebo do vašeho odvolání souhlasu.

Cookies používané na našem webu

Funkční Cookies

  • Google Tag Manager
    • Google Tag Manager využíváme ke spouštění analytických a marketingových kódů dle vybraných preferencí návštěvníka. Google Tag Manager typicky cookies nevyužívá, ale v některých případech si ukládá identifikaci původního zdroje návštěvy, kterou mohou využít další Google služby po souhlasu s patřičnou cookies politikou.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      _ga_*     Funkční           2 roky
  • Foxentry
    • Foxentry využíváme pro chytré našeptávání, opravu křestních jmen, doručovacích adres a názvů firem v nákupním košíku. Pomáháme vyplnit našim zákazníkům objednávky rychleji.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      foxentryCache___*     Funkční     LocalStorage      
      foxentry-geo     Funkční     3rd party     1 hodina
      SERVERID     Funkční     3rd party     relace
      _ga     Funkční     3rd party     2 roky
  • Luigi’s Box
    • Luigi’s Box Search využíváme pro vyhledávání poháněné umělou inteligencí. Pomáháme zákazníkům najít, co hledají. Osobní údaje našich zákazníků nesbíráme. Efektivitu vyhledávání zajišťují anonymizované data o interagování uživatelů s e-shopem – kliky, vyhledávání, obsah nákupního košíku atd.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      _lb     Funkční           relace
      _luigis_session     Funkční     3rd party      
      hl     Funkční     3rd party      
      lbx_ac_easystorage     Funkční     SessionStorage      
      luigis.env*     Funkční     SessionStorage      
  • Getsitecontrol
    • Getsitecontrol využíváme pro zobrazení vyskakovacích oken a informačních lišt, návštěvníkům stránek zobrazujeme naše zajímavé akce nebo jiná důležitá provozní sdělení. Osobní údaje našich zákazníků nesbíráme. Do preferencí kampaně ukládáme, že se danému návštěvníkovi již nemá zobrazit znova.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      _gs     Funkční           relace
      _gu     Funkční           1 rok
      _gw     Funkční           1 rok
  • Zboží.cz
    • Zboží.cz využíváme pro prezentaci produktů v cenovém srovnávači v Česku. Pro sběr zpětné vazby spokojenosti nakupujících s nákupem a k tomu nezbytný nástroj Měření konverzí, pomocí kterého si vyhodnocujeme efektivitu vynaložených investic do Zbozi.cz. Nakupující uděluje souhlas s dotazníkem zpětné vazby spokojenosti souhlasem s Marketingovými cookies. Pokud souhlas není, systém data zpracuje pro zpřesnění měření konverzí pomocí modelování, avšak v souladu se zákonem (neukládá ani nečte informace ze zařízení uživatele). Měření konverzí probíhá na děkovací stránce košíku.
  • SupportBox
    • SupportBox je náš online prodejní asistent, který je pro nás klíčový v online komunikaci a prodejní podpoře návštěvníků e-shopu. Díky supportboxu dokážeme v reálném čase obratem zodpovědět na spoustu dotazů
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      supportbox_chat_id     Funkční           7 dní
      supportboxTrigger_*     Funkční     LocalStorage      
      supportboxChat_*     Funkční     LocalStorage      
  • další cookies
    • Některé funkce našeho webu využívají cookies k uložení preferencí.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      age-cookie     Funkční     Ověření věku     neomezeně
      PHPSESSID     Funkční     Soubor cookie relace     relace
      cc_cookie     Funkční     Nastavení cookies politiky     6 měsíců

Analytické cookies

  • Google Universal Analytics
    • Google Universal Analytics využíváme pro analýzu návštěvnosti našeho webu, zdrojů, ze kterých návštěvníci na náš web přišli a základních technických informací o zařízeních jako je například typ prohlížeče nebo rozlišení obrazovky, abychom mohli zlepšovat funkce a výkon webu. Google Universal Analytics máme nastaven tak, aby prováděl anonymizaci IP adresy a respektoval vybranou politiku cookies. Ovládání přes GTM.
    • Cookies   Kategorie Další info Expirace
      _ga   Analytické   2 roky
      _gcl   Analytické   3 měsíce
      _gid   Analytické   1 rok
      *   Analytické 3rd party  
  • Google Analytics 4
    • Google Analytics 4 využíváme pro analýzu návštěvnosti našeho webu, zdrojů, ze kterých návštěvníci na náš web přišli a základních technických informací o zařízeních jako je například typ prohlížeče nebo rozlišení obrazovky, abychom mohli zlepšovat funkce a výkon webu. Google Analytics máme nastaven tak, aby prováděl anonymizaci IP adresy a respektoval vybranou politiku cookies. Ovládání přes GTM.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      _ga     Analytické           2 roky
      _gcl     Analytické           3 měsíce
      _gid     Analytické           1 rok
      *     Analytické     3rd party      
  • Affiliate Pro
    • Affiliate Pro je systém založený na propagaci produktů Růžového slona prostřednictvím stránek affiliate partnerů, kteří za to dostávají podíl (provizi) z prodeje. Měření konverzí probíhá na děkovací stránce košíku. Ovládání přes GTM.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      PAPVisitorId     Analytické     LocalStorage      
      signup     Analytické           40 dní
  • Affilbox
    • Affilbox je systém založený na propagaci produktů Růžového slona prostřednictvím stránek affiliate partnerů, kteří za to dostávají podíl (provizi) z prodeje. Měření konverzí probíhá na děkovací stránce košíku. Ovládání přes GTM.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      evercookie_3     Analytické            
      PHPSESSID     Analytické           relace
      3     Analytické           40 dnů

Marketingové cookies

  • Mailocator
    • Mailocator je platforma pro optimalizaci zákaznické cesty ke zvýšení vašich tržeb. Umožňuje získávání e-mailů od zákazníků a zvyšování prodeje. Mailocator žádná osobní data nesbírá ani neshromažďuje, všechna data jsou v reálném čase předávaná poskytovateli (nástroj Targito) a na straně nástroje Mailocator se drží jen anonymní hash pro potřeby souhrnných statistik, nástroj Mailocator si nijak neukládá data typu e-mailové adresy a k ní něco přiřazené...
    • Cookies   Kategorie   Další info   Expirace
      mlctrfv   Marketingové   LocalStorage    
      mlctrhc   Marketingové   LocalStorage    
      mlctr*   Marketingové   LocalStorage    
  • Targito
    • Targito je jedním z našich marketingových kanálů, který nám umožňuje posílat automatizované e-mailingové kampaně. Ovládání přes GTM.
    • Cookies     Kategorie     Další info     Expirace
      trgd     Marketingové           1 měsíc
      trgid     Marketingové           10 let
      trgm     Marketingové           1 měsíc
      uuid     Marketingové     3rd party      

Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno (cookies lištu) s vysvětlením služeb a technologií, která na tomto webu využívají cookies. Kliknutím na příslušné tlačítko či textový odkaz vyjadřujete svůj souhlas nebo nesouhlas s používáním vybraných kategorií cookies a souvisejících technologií popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto zásadách o zpracování cookies. Používání cookies můžete také kompletně zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky poté nemusí fungovat správně.

Svou volbu ohledně cookies můžete samozřejmě kdykoliv později také změnit. Pokud byste chtěli své předvolby upravit, můžete tak udělat zde.

Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat cookies. Můžete také určit, že některé cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte náš web.

Potřebujete se na něco zeptat?

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se cookies nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Provozovatel (sídlo):

Růžový slon s.r.o.
Výstavní 1928/9,
70200 Moravská Ostrava, ČR
IČ: 28642317
DIČ: CZ28642317
vedená u rejstříkového soudu v Ostravě č.C36400.

Kontaktní adresa : (poštovní adresa):

Růžový slon s.r.o.
U Nádraží 1204/2a
736 01 Havířov-Šumbark, ČR
mail: ahoj@ruzovyslon.cz
tel: +420 596 810 697 (CZ)

Objevujeme ty nejlepší produkty, které sami testujeme, doslova!

Diskrétní doprava zdarmaDiskrétní doprava zdarma nad 1 600 Kč
90 dní na bezplatné vrácení
Vše skladem, zítra doručíme

Diskrétní doprava zdarmaDiskrétní doprava zdarma nad 1 600 Kč
90 dní na bezplatné vrácení
Vše skladem, zítra doručíme

Chystáme pro vás exkluzivní obsah1 344 vlastních videí
Kamila, Verča a Dominika
tě provedou světem sexu

Chystáme pro vás exkluzivní obsah1 344 vlastních videí
Kamila, Verča a Dominika
tě provedou světem sexu

Tisíce spokojených zákazníků41 642 uživatelských recenzí,
se známkou 4.8

Tisíce příběhů pro tvou inspiraci

Tisíce spokojených zákazníků 41 642 recenzí
Tisíce reálných příběhů

Naše produkty sami testujeme2 190 pečlivě vybraných produktů
Jen ty, které sami používáme

Naše produkty sami testujeme2 190 vybraných hraček
Které sami používáme